Ontspan optimaal

Houd balans

Over Agaath

Naast mijn werk als administrateur ben ik uit interesse massagecursussen en opleidingen gaan volgen. Sinds 2019 ben ik gediplomeerd masseur. Aangevuld met cursussen balinese ontspanningsmassage, cupping massage en zwangerschapsmassage. In november wil ik daar nog de hawaïaanse lomi lomi massage aan toevoegen. 

Wij wonen al 30 jaar met veel plezier aan de haven in de vesting van Hellevoetsluis. Wij zeilen graag en water speelt een belangrijke rol in ons leven. Het mooie van water is, het komt altijd weer in evenwicht. Hoe onrustig het is met veel wind, als de wind gaat liggen, nemen de golven af en wordt het water weer vlak. Met behulp van massage wil ik jou ook graag helpen de balans weer te herstellen.

Mijn praktijk bevindt zich op de tweede verdieping van ons huis aan de Westkade in Hellevoetsluis, en heeft een prachtig uitzicht over het Haringvliet. Naast mijn praktijk aan huis, maak ik ook gebruik van de massageruimte bij Let’s Go Sport, Burgemeester van der Jagtkade 5, Hellevoetsluis.