Ontspan optimaal

Houd balans

Waarom een afspraak maken bij Aequilibrium Massage?

Aequilibrium betekent balans – in evenwicht. In onze huidige maatschappij hebben we het steeds drukker, verwachten steeds meer van onszelf en staan bloot aan een overdaad aan prikkels. Hierdoor raken we die balans wel eens kwijt. Ons hoofd maakt overuren en we vergeten de zorg voor ons lichaam. 

Tijd dus om lichaam en geest te laten ontspannen. Dat kan bij uitstek bij de masseur. 
Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek-en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden.

De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten, waardoor er meer ruimte komt voor zuurstof en bouwstoffen. Neurotransmitters zoals serotonine en oxytocine komen vrij, deze hebben een ontspannend effect op lichaam en geest. Ook als je verder prima in je vel zit kan een massage erg prettig zijn.

Wellnessmasseur is geen wettelijk erkend beroep, iedereen mag en kan zich wellnessmasseur noemen. Ik heb mijn diploma behaald bij het Nederlands genootschap voor Sportmassage (NGS). Het NGS is sinds 1954 een representatieve brancheorganisatie voor sport- en wellnessmassage. Dit geeft je de zekerheid dat je behandeld wordt door een masseur met bekwaam- en bevoegdheid, een diploma en dat ik voor de geldigheid van mijn licentie regelmatig bijscholingen volg en up to date blijf van de laatste trends en ontwikkelingen.